26 Mayıs 2020 Salı

Hadiye Hümeyra - Yıkık Gönüller

Herkese merhaba 😃🌞☀️

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Hepinizin bayramınızı kutlarım. Kitabımız sadeleştirilmiş. Arap harflerinden Latinceye çevirilmiş. 1922’de Yeni Şark gazetesinde tefrika edilmiş bir kitap. Akıcı vR keyifli bir kitap. Şişli’nin kibar gençlerini konu ediniyor.  Şişli gençlerinin yaşam tarzları,aşkları,kıskançlıkları, aile hayatları ve duygu dünyalarına yolculuk ettiğimiz bir kitap. Tarihte bir yolculuk yapıyoruz. Tavsiye ederim. Keyifli okumalar. 😊🤗

23 Mayıs 2020 Cumartesi

Oliver Rolin - Odalar

Herkese merhaba 🌞☀️😃

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Yazarın bu kitabını sevdim. Akıcı ve sizi her bölümde içine alan bir kitap. Yazarın arkadaşları ile birlikte yazdığı bir kitap. Her bir odada farklı bir hikaye ve kişiler yer almakta. Kimileri gerçek,  kimleri kurgu olmasına rağmen farklı coğrafyalardan farklı insanların yer aldığı bir kitap. Tavsiye ederim. Keyifli okumalar.

22 Mayıs 2020 Cuma

Oliver Rolin - Sırça Otelde Bir Oda

Herkese merhaba 😃

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Yavaş yavaş ruhsal anlamda da normale dönmeye başladım. Kitabımız akıcı ve sürükleyici. Kendinizi okurken bir otelin içinde odaları gezerken buluyoruz. Maceraperest ana karakterimiz, karşılaştığı kişiler birbirinden oldukça farklı ve ilginçtir. Striptizci, alkolik bir şair, dolandırıcı, silah kaçakcısı bir boksör, mirasyedi, diktatör, terorist ve daha fazlası başka odalarda hikayelerini okuyoruz. Keyifli, akıcı, sürükleyici ve okunmaya değer bir kitap. Tavsiye ederim.

İnan Sever-Bin Yapraklı Lotus

Herkese merhaba 😃

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Eski blogumu ne yazık ki silmek zorunda kaldım. Çünkü birçok kez girilmeye çalışıldı. Bende Kitap Aşığı Kız blogumu silerek, hesabımı güvenli hale getirerek yeni bir blog açayım dedim. Günlerdir kitap okumakta, ders çalışmakta ve tez yazmakta zorlanıyorum. Kendimi silkeleyip, yeniden her şeye başlamam gerektiğini kendime anlattıktan sonra, geçelim kitap yorumumuza. ☺️

Kitabımız on iki hikayeden oluşuyor. Her biri  birbirinden güzel. Hayatın kesitlerinden ve kabullenmemiz gereken, farklı açılardan bakmamızı sağlayan bir kitap. Yazarın okuduğum ilk kitabı ve diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum. Kitapta  Kanadı Kırılmış Kuşa Sabırdan Söz Et, Bir Ayrılık Öyküsü, Ölüm ve Öncesi, Bin Yapraklı Lotus hikayelerini sevdim. Keyifli okumalar.