23 Şubat 2022 Çarşamba

Maral Atmaca -Yarasalar Serisi

 


Herkese merhaba 😃☀️🌞 

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir ve hepinize güzel bir hafta diliyorum. Bu yorumu 21 Şubat günü yazmaya başladım. Yeni yazarlara fırsat vermek diyerek bu seriyi okumaya karar verdim ve güzel bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Ana karakterimiz Sedef, annesi tarafından bir yurdu bırakılır ve kendisi de dahil 30 çocuk damgalanır. Damgayı vuran kişiyi sadece Sedef görür. Sedef yurttan kaçtıktan sonra kendine bir hayat kurmaya çalışırken Damgacının onu bulmasıyla alt üst olur. İlk kitabımız güzel ve akıcı idi. Keyif alarak okudum. Yazarımıza iyi ki fırsat vermişim dediğim oldu. :) 

Serinin ikinci kitabını 22 Şubat Salı günü okudum.  İlk


kitabımızda Sedef’in yapmak zorunda olduğu seçimde kalmıştık. Sedef seçimini yapar ve kurtulmak isteyen bir avdır,artık. Eğitime katılan yeni Yarasalar ile işler daha da zorlaşır ve bu zorlaşması avantaja çeviren Damgacı tüm kozlarını oynamaya başlar. İlk önce Sedef mi Damgacıyı bulacaktı yoksa Damgacı mı Sedefi bulacaktı derken merakta bıraktı. Keyifli bir seri olduğunu söyleyebilirim. :) 


Serimizin üçüncü kitabını da 22 Şubat Salı günü okudum.Sabah yolda ikinci kitaba başlayıp öğlene doğru bitince, öğlen ve öğleden sonra üçüncü kitabı okudum. Damgacı ile ilgili önemli sır ortaya çıkmış ve Yaradalar iki kez alıcaklı olmuşlardır. Yarasalar, yaralarını sarmaya çalışırken darmadağın olmuşlardır ve Altuğ karakterinin hem Yarasaların hemde Damgacının yeni planları vardır. Damgacı iyice köşeye sıkışır. Son olanlardan sonra hayatta kalmaya çalışmaları başarılı olucak mıydı sorusuna cevap bulduğumuz bir kitap.

Serimizin son kitabında Sedef’in çözmesi gereken meseleleri

hallederlerken Damgacı için yolun sonu gelmiştir. Yüzleşmesi gereken bir geçmiş ile uğraşan Sedef zor zamanlarını tek başına halletmeye çalışması ve yaşadığı zorluklar ele alınmış. Keyifli ve güzel bir seri idi. 15-20 yaş arasına hitap eden bir seri. Keyifli okumalar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder